Je bekijkt de reis...

a
A
31 augustus 2015 16:21 | Door: gerda
lieve bop en ger
wat een mooi eerste verslag weer
en mooie foto.s dat bellooft nog wat
voor de komende weken .denk dat ik
maar niet meer kijk naar de reis .
wordt er gewoon jaloers op .het enigste
uitzicht wat ik van daag had toen ik op
de fiets zat voor de bui binnen zijn .en dat is gelukt
wens jullie nog heek veel mooie en veiligge reis toe
liefs gerda
31 augustus 2015 18:55 | Door: Cor en tanja
Allereerste van harte met je kleinzoon. Wat geweldig dat jullie weer zo n reis doen. Verslag erg leuk . Veel plezier en doe voorzichtig.verslagen tegemoetziend liefs Cor en tanja
31 augustus 2015 19:35 | Door: betty tappen
De kop is er weer af. Voelt het een beetje als thuiskomen?
Zie je nu andere dingen, die je de vorige keer niet hebt gezien?
Geniet er maar weer fijn van.
Wij zitten nu in Zeeland en genieten hier van het landschap en de bootjes.
Verschil moet er zijn.
Hele fijn reis verder.
31 augustus 2015 20:34 | Door: Jack, Liva, Wendy & Stefan
Ola! Hier is het herfst...1500 inslagen per vierkante meter en de eenden slapen onder je auto. Gelukkig heeft dit onstuimige weer ook zijn voordelen; Sproeien is gelukkig niet nodig aangezien je in de ochtend even op zoek waar je tuin ditmaal terrecht is gekomen en worden de onweershoosbliksemhagelsnattesneeuwbuien afgewisseld met een aangename opdroogpauze van 38 graden boven nul met een luchtvochtigheid van 99, 9 %..... .maar alle lage drukgebieden, supercellen en oprukkende depressies terzijde..... Wat een leesgenot weer! Machtige foto's, mooi! Zo genieten we toch lekker mee met jullie en kunnen we Jack op de hoogte houden! Geniet er van en heel veel liefs van Spiderman & de rest!
31 augustus 2015 21:33 | Door: Andries en Thea
Mooie start. Hoeveel campers in de groep? Wat een temperatuur verschillen de eerste dagen. Lekker eten! Blijf genieten. Groet, ook aan Relou.
31 augustus 2015 21:37 | Door: frank,hester,maxime,jesse
hallo ger en bob,
wat leuk om wat van jullie te vernemen, fijn dat alles goed gaat, en wat een mooie foto,s
inderdaad nog gefeliciteerd met Jack, 4 alweer, nou nog lekker genieten en op naar het volgende verslag.
Goed gedaan Bob, het is een ander verslag haha groetjes van ons allen.
31 augustus 2015 22:20 | Door: Ton en Hildegard
Nog gefeliciteerd met Jack!!!
Goed dat jullie de Tafelberg nu op konden en wat een uitzicht!
Iedereen moppert over het weer hier maar we hadden een prachtig weekend hoor.
Jullie heel veel plezier, liefs